понеделник, 11 май 2015 г.

Диета на Мермерски, която стопи българките

Професор Мермерски е доказал много от своите лекове като силни и ефикасни в борба с болести, които силно притесняват пациентите.


 Счита се, че определени от тях са дори по-силни от антибиотичните средства, които заливат аптеките в страната.

Диетата на Мермерски
Знаем колко вредни са всъщност хапчетата и колко странични ефекти биха могли да имат те. Но нека разгледаме и друг също толкова важен и наболял проблем в наши дни – затлъстяването.


Мермерски е измислил лек, благодарение на който всеки един би могъл да се справи с излишните килограми и да ги отстрани завинаги. Напълно възможно е да се отървете от цели 10 килограма в рамките на един месец. При положение, че приемате и добавки за отслабване, ефектът би могъл да се подсили.

Диетата на Мермерски

Съставки: Кофичка кисело мляко (2%), чаена лъжица ябълков пектин, половин чаена лъжичка канела на прах, 15 капки клеева тинктура, супена лъжица мед и 2 лъжици смлени орехи.

Приготвяне: Разбъркайте всички съставки много добре на вечерта. Оставете в хладилник и приемайте на следващия ден. Цял ден се яде само от това. В краен случай, ако изпитате силен град, приемете един плод. Към вашата смес може да добавите и жито. Тази удивителна комбинация е много засищаща.

Тя доставя всичко необходимо на тялото – макро и микроелементи, витамини, мастни киселини, аминокиселини. Най-трудно може би ще ви се стори първата седмица, когато организъм се нагажда към това количество храна, погълнато дневно. Постепенно ще влезете в ритъм и чувството на глад ще спре да ви измъчва.

Режимът на Мермерски – колко време да го следваме?

Диетата продължава 30 дни (един месец). След този период, сместа остава единствено за прием на закуска. За обяд и вечеря се консумират бяло месо, супи, салати и по-леки храни. Тази рецепта е способна на магии с тялото и освен всичко друго тя подмладява.

Източник - zdrave.ws

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации