неделя, 29 май 2022 г.

Путин може да е мъртъв, твърдят източници на МИ-6

Британска медия смята, че Путин е мъртъв, а Кремъл използва негов двойник


Висшите шефове на МИ6 казват, че руският президент е бил тежко болен и че ако беше умрял, приятелите му щяха да замълчат това, за да запазят властта възможно най-дълго.

 

снимка - pixabay

Източник каза пред Daily Star Sunday, че е много вероятно скорошните медийни изяви на Путин да са били предварително записани. А негов двойник може да е бил използван и на обществени събития, като парада на Деня на победата в Москва по-рано този месец, пише frognews

 

„Путин е много болен и когато умре, смъртта му ще се пази в тайна седмици, ако не и месеци“, казва източник от разузнаването.

 

„Путин е ръководител на малка група висши служители, които са му напълно лоялни. Истинският страх (за неговите приятели – бел. ред.) е, че след като смъртта му бъде обявена, може да има преврат в Кремъл и руските генерали ще искат да се изтеглят от Украйна. Смъртта на Путин ще ги остави безсилни и уязвими, така че те имат личен интерес да кажат, че Путин е жив – когато обратното може да е вярно“, смятат още източниците.

 

През последните месеци здравословното състояние на 69-годишния руски президент явно се е влошило. Той изглежда по-малко подвижен и лицето му е подуто, като някои експерти предполагат, че може да има рак на кръвта. Широко разпространено е мнението, че той приема стероиди, което го кара да изглежда подпухнал.

 

Преди две седмици руски олигарх с близки връзки с Кремъл каза, че Путин е „много болен от рак на кръвта“ и е претърпял операция, преди да нахлуе в Украйна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации