петък, 17 юни 2022 г.

МИСТЕРИЯ: Издирват изчезнал внезапно студент след пътуване в Турция

21-годишен студент от Плевен изчезна внезапно и вече 10-и ден родителите му го издирват, съобщи NOVA
Симеон Манолов, който учи в Нов български университет, е напуснал страната ни с полет за Турция и с него няма връзка от 7 юни. Тъй като е пълнолетен, издирването му е по-сложно.


"За последно се чухме със сина ни на 4 юни. След това за 24 часа му беше изключен телефона и ни блокира всички. След това разбрахме, че е заминал с чартър за Бодрум. Изчакахме да се завърне до 14 юни и когато това не стана - го обявихме за издирван", разказа Вася Манолова, майката на изчезналия студент.


Преди да изгубят връзка с него, родителите имали общ разговор с бившата му класна, обсъждали да държи изпит, за да кандидатства извън България.


"Той има по-различно мислене, но е изключително интелигентен човек. Никога не е бил малтретиран като малък, винаги сме се отнасяли с любов към него", обясни бащата на изчезналото момче.


По думите на родителите Симеон няма криминални прояви, но не познават приятелите му в София.


Вася отбеляза, че изчезналият Симеон последно е бил в хотел в столицата, откъдето има записи от камерите. Той напуснал хотела с момиче, което родителите не познавали. Те призовават, ако някой има информация за сина им, да съобщят на властите. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации