вторник, 26 юли 2022 г.

2022 г. Защо смразяващи пророчества на Ванга се сбъдват сега


 


Световните издания отново обърнаха внимание на пророчествата на известната наша гадателка Ванга. Този път те сравняват прогнозите ѝ за 2022 г. със случващите се събития. Оказва се, че много от думите на Ванга наистина са започнали да се сбъдват през тази година. 2022 г. все още е в ход, но вече можем да кажем, че се оказва едва ли не най-съдбовната година за целия свят, пише Блиц.


Известната ясновидка Ванга предупреждава за предстоящите събития през тази година. По думите ѝ през 2022 г. човечеството ще се сблъска с глобални промени, които трябва да се приемат много сериозно.


Ванга заявява, че 2022 г. ще бъде изпълнена с природни бедствия: много страни ще се сблъскат с наводнения, а други - с тежка суша.


Както отбелязват световните издания, някои пророчества са започнали да се сбъдват. На първо място, става дума за необичайни горещи вълни в Европа, които застрашават реколтата и здравето на хората.


Само във Великобритания температурата надхвърли 40 градуса, властите обявиха червен код за опасност и призоваха жителите да останат на закрито. Горещините се отразяват на обществения транспорт, има затруднения и в работата с пациентите в болниците.


В Испания заради горещините птиците падат от небето, в Португалия има недостиг на прясна вода, а в Хърватия пламват горите.


Освен това заради енергийната криза властите в много страни са принудени да поискат от гражданите да не включват климатиците си, но уморените от жегата хора нарушават забраната.


Учените твърдят, че горещата вълна скоро ще намалее, но ситуацията само ще се влошава с всяка изминала година.


Ванга също така предупреждава, че през 2022 г. нова епидемиологична заплаха ще надвисне над света. Според ясновидката, след пандемията от COVID-19 в света ще се появи нова заплаха.


Източник - standartnews.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации